Kilpailuohje

Kilpailuohje

Kilpailuissa noudatetaan Suomen Golfliiton sääntöjä ja HC Golf-kentän paikallissääntöjä jotka tulee olla saatavilla klubilta ennen kilpailua.

Jokaisella kilpailulla tulee olla nimetty kilpailun johtaja.

Avoimiin kilpailuihin voivat osallistua Suomen Golfliiton jäsenseurojen jäsenet sekä kilpailunjohtajan luvalla erikseen valitut pelaajat.

Seuran mestaruuskilpailuihin voivat osallistua Holiday Club Golfia jäsenrekisterissä kotiseuranaan pitävät jäsenet.

Kilpailumaksu ilmoitetaan kutsussa ja se on maksettava ennen kilpailua.

Pelaaja itse vastaa kilpailuun ilmoittautumisesta ja sen oikeellisuudesta. Kilpailun järjestäjä voi hylätä puutteellisilla tiedoilla tehdyn ilmoittautumisen.

Ilmoittautuessa annettavat tiedot:

  • pelaajan nimi
  • seura ja jäsennumero
  • sarja johon osallistuu
  • tarvittaessa pelattava tii

Kilpailujen lähtöajat arvotaan. Kilpailun sponsoreilla on halutessaan mahdollisuus muokata lähtölistaa kilpailun johtajan kanssa.

Kilpailun osallistumisen peruuttaminen on lähtölistan julkistamisen jälkeen mahdollista terveydellisestä tai muusta painavasta syystä maksutta. Muutoin pelaajalta veloitetaan kilpailumaksu.

Kilpailuissa pelataan kilpailun määräysten mukaisilta tiiltä.

Pelaaja huolehtii kilpailun maksut ja lähtöpaikalle saapumisen golfin etiketin mukaisesti hyvissä ajoin.

Kilpailuissa liikutaan jalan. Golfauto tai siihen verrattava istuttava kulkuneuvo on sallittu yli 70v henkilöille. Kilpailunjohtaja voi tehdä poikkeuksia esim lääkärintodistuksen perusteella jos pelaaja on ilmoittanut asiasta ilmoittautumisen yhteydessä anoen lupaa auton käytölle. Poikkeuksena seuran mestaruuskilpailut jossa golfauton käyttö ei ole sallittua, kilpailussa liikutaan jalan. Seuran mestaruuskilpailuissa sähköavusteisen mailakärryn käyttäminen katsotaan jalan liikkumiseksi.

Jokaisen kilpailijan tulee yrittää pelata kilpailu kentän tavoiteajassa 4h.

Ukonilman uhatessa kilpailunjohtajalla on velvollisuus keskeyttää kilpailu. Keskeytys ilmoitetaan äänitorvella tai muulla selvällä tavalla. Jokaisen pelaajan on keskeytettävä peli välittömästi tiedon saatuaan. Peliä jatketaan kilpailunjohtajan merkistä keskeytyksen jälkeen. Kilpailunjohtaja ilmoittaa mahdollisista tulosten mitätöinneistä jos kilpailua ei pystytä jatkamaan.

Kilpailu voidaan perua jos määräaikaan mennessä ei ole ilmoittautunut tarpeeksi pelaajia.

Tasoituksettoman kilpailun tasatulokset ratkaistaan matemaattisella menetelmällä. Viimeisen reiän tulos, kolmen viimeisen reiän tulos, kuuden viimeisen reiän tulos ja lopulta arpa. Poikkeuksena seuran mestaruuskilpailut jonka sarjojen voitosta pelataan uusinnassa. Kilpailunjohtaja päättää uusintareiät.

Tasoituksellisen kilpailun tasatuloksessa pienempi tasoituksellinen voittaa.

Reikäpelissä tasatuloksessa peliä jatketaan kunnes voittaja on selvillä.

Kilpailu katsotaan päättyneeksi kun kilpailun palkinnot on jaettu. Yhteislähtökilpailujen palkinnot jaetaan kaikkien saavuttua klubille. Yhteislähtöjen palkintoja ei ole mahdollisuus noutaa kilpailun päättymisen jälkeen. Viikkokisoissa palkinnot on noudettavissa klubilta kilpailunjohtajan ilmoittamana ajankohtana. Väliaikalähtöisissä kilpailuissa palkintojen jaosta ilmoitetaan kilpailukutsussa.

Joukkuekilpailuissa kilpailun joukkueiden laskettava tasoitus ilmoitetaan kilpailukutsussa.

Seuran hallitus tai sen valtuuttamat henkilöt voivat tehdä muutoksia kilpailuohjeeseen tarpeen mukaan yhteisen edun nimissä.

Image

Osoite

Holiday Club Golf - Saimaa

Kohonkankaantie 11
55320 Rauha

golf.saimaa@holidayclub.fi

Ajanvaraukset, caddiemaster ja golfklubi
puh. 0300 870 951

Holiday Club Golf Ry
Toiminnanjohtaja
Markku Hietanen
markku.hietanen@holidayclub.fi

Ajanvaraus

Holiday Club Golfin jäsenet voivat varata lähtöaikoja 30 vrk etukäteen NexGolf-ajanvarausjärjestelmästä täältä

Vieraspelaajat voivat varata lähtöaikoja osoitteessa teetime.fi tai 14 vrk etukäteen golfklubilta numerosta 0300 870 951.

© 2024, Holiday Club Golf.
Image