Paikallissäännöt - Kuusamo

Paikallissäännöt - Kuusamo

Paikallissäännöt

 1. Kentällä olevat päällystetyt tiet ja polut ovat kiinteitä haittoja, joista saa vapautua säännön 16.1 nojalla ilman rangaistusta.
 2. Kaikki kastelulaitteiden kannet ovat kiinteitä haittoja, joista saa vapautua säännön 16.1 nojalla ilman rangaistusta.
 3. Kaikki mittamerkit (paalut ja väylillä olevat merkit)(100m ja 150m), joista on mitattu matka viheriön keskelle, ovat kiinteitä haittoja. Paalujen poistaminen on kielletty. Vapautuminen haitasta tapahtuu ilman rangaistusta säännön 16.1 nojalla ilman rangaistusta.
 4. Pelialueella olevat sähkökaapit ovat kiinteitä haittoja, joista saa vapautua säännön 16.1 nojalla ilman rangaistusta.
 5. Estealueiden rajat on merkitty punaisilla tai keltaisilla paaluilla. Rajan päätepiste on merkitty paalulla, jonka pää on musta. Raja jatkuu tästä 90 asteen kulmassa kentän suuntaiseen rajaan nähden
 6. Pelialueella olevat risu- ja maa-aineskasat ovat kunnostettavaa aluetta. Vapautuminen säännön 16.1 nojalla ilman rangaistusta.
 7. Maisemointiin käytetty puuhake on kentän oleellinen osa. Selvästi hakealueelta erillään oleva hakkeen pala on kuitenkin irrallinen haittatekijä jonka voi poistaa rangaistuksetta säännön 15.1 mukaisesti.
 8. Väyläkohtaiset paikallissäännöt:
  • Väylä 1: Jos tiiltä lyöty pallo päätyy estealueelle on pelaajalla mahdollisuus jatkaa peliään väylän alussa sijaitsevalta Dropping Zonelta yhden lyönnin rangaistuksella.
  • Väylä 8: Jos tiiltä lyöty pallo päätyy estealueelle on pelaajalla mahdollisuus jatkaa peliään väylän alussa sijaitsevalta Dropping Zonelta yhden lyönnin rangaistuksella.
  • Väylä 10: Jos tiiltä lyöty pallo päätyy estealueelle on pelaajalla mahdollisuus jatkaa peliään väylän alussa sijaitsevalta Dropping Zonelta yhden lyönnin rangaistuksella.
  • Väylä 12: Jos tiiltä lyöty pallo päätyy estealueelle on pelaajalla mahdollisuus jatkaa peliään väylän alussa sijaitsevalta Dropping Zonelta yhden lyönnin rangaistuksella.
  • Väylä 14: Jos tiiltä lyöty pallo päätyy estealueelle on pelaajalla mahdollisuus jatkaa peliään viheriön vieressä sijaitsevalta Dropping Zonelta yhden lyönnin rangaistuksella.
  • Väylä 15: Greenin ympäristössä on kaksi sinivalkoisin paaluin merkittyä aluetta jotka ovat suojelukohteita. Näiltä alueilta pelaaminen ja alueelle meno on kielletty. Jos pelaajan pallo päätyy näille alueille hänen pelinsä jatkuu greenin vieressä olevalta Dropping Zonelta ilman rangaistuslyöntiä.
  • Väylä 18: Jos tiiltä lyöty pallo päätyy estealueelle on pelaajalla mahdollisuus jatkaa peliään väylän alussa sijaitsevalta Dropping Zonelta yhden lyönnin rangaistuksella.

RANGAISTUS PAIKALLISSÄÄNNÖN RIKKOMISESTA

Reikäpeli: Reiän menetys
Lyöntipeli: Kaksi lyöntiä

 

Image

Osoite

Holiday Club Golf - Saimaa

Kohonkankaantie 11
55320 Rauha

golf.saimaa@holidayclub.fi

Ajanvaraukset, caddiemaster ja golfklubi
puh. 0300 870 951

Holiday Club Golf Ry
Toiminnanjohtaja
Markku Hietanen
markku.hietanen@holidayclub.fi

Ajanvaraus

Holiday Club Golfin jäsenet voivat varata lähtöaikoja 30 vrk etukäteen NexGolf-ajanvarausjärjestelmästä täältä

Vieraspelaajat voivat varata lähtöaikoja osoitteessa teetime.fi tai 14 vrk etukäteen golfklubilta numerosta 0300 870 951.

© 2024, Holiday Club Golf.
Image